Preşedintele stiri: 3607

Căuşenenii se deprind să facă ordine în oraş cu o aplicaţie online

15 mar. 20:30   Societate
1961 0

Cetățenii din oraşul Căuşeni au raportat o problemă privind crengile care nu au fost strînse din curtea unui bloc de pe strada Dmitrie Cantemir.

Problema a fost soluționată în scurt timp de către Primăria orașului Căușeni, transmite studio-l.online.

„Pe lîngă comunicarea directă cu locuitorii orașului, beneficiu platformei Alerte.md Căușeni este simplitatea procesului de raportare a problemelor oferită cetățenilor și obținerea unui răspuns de soluționare din partea primăriei într-un timp mai scurt. Pe lîngă asta, oferă posibilitatea de a da răspuns cetățenilor a căror probleme deocamdată nu pot fi soluționate sau nu țin de primărie. De asemenea, mă bucură faptul că primăria la fel are o resursă de a se adresa direct către locuitori, cu ajutorul sondajelor, prin care le poate solicita părerea la diferite subiecte, fapt care ne va ajuta în luarea anumitor decizii. Încurajăm locuitorii orașului Căușeni să se implice activ pentru a obține rezultate și, de asemenea, încurajăm alte primării să implementeze proiectul Alerte.md, care i-ar ușura lucru, i-ar oferi un plus de transparență și i-ar ajuta să rezolve problemele orașului mult mai ușor”, a declarat primarul orașului Căușeni, Anatol Donţu.

Platforma națională Alerte.md permite fiecărui oraș din Republica Moldova să aibă o versiune dedicată care este administrată de către primăria din localitate. Pînă în prezent, platforma a fost lansată în orașele Cahul, Leova, Cantemir, Bălți, Cimișlia şi Căuşeni, iar în perioada următoare lansarea ei va avea loc şi în alte localități din țară. Extinderea Alerte.md va fi realizată gradual și în anii 2023-2024.


1
0
1
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий