X 
Criza energetică stiri: 1714
Cutremure stiri: 387
Eurovision stiri: 423

Carinei Țurcan îi vine și mai greu în ”Lefortovo”, în condițiile carantinei

5 mai. 2020,, 18:30   Societate
3476 0

Carina Țurcan, născută în Republica Moldova, fostă membră a companiei ruse "Inter RAO", care de mai mult timp se află în izolatorul "Lefortovo" din Moscova fiind acuzată de spionaj, îi este și mai greu, deoarece după introducerea carantinei în legătură cu coronavirusul, toate coletele sînt interzise, iar ea este o vegetariană înrăită și se alimentează doar cu ceea ce îi transmite familia.

Despre aceasta a scris publicația "Московский комсомолец", menționînd că acum nu este clar dacă Carina Țurcanu mănîncă măcar ceva, transmite Noi.md.

"Sîntem foarte îngrijorați", a remarcat mama ei, Inna Așotovna, spunînd că, în plus, Carina a ținut cu strictețe întregul post.

"Înainte de carantină, ea mînca nuci, fructe și legume pe care i le dădeam. Iar acum înfometarea forțată este deja periculoasă pentru imunitate. Sper foarte mult că mănîncă cel puțin terci, pe care îl primește dimineața. Dar nu știu. Acum 10 zile am primit ultima scrisoare de la ea. Nu am răspuns ca să nu merg la poștă (chiar ea m-a rugat acest lucru)", a spus Inna Așotovna.

Publicația "Московский комсомолец" scrie că coronavirusul a schimbat nu doar viața oamenilor aflați la libertate, dar și a celor "privați de libertate" - deținuți ai izolatoarelor și coloniilor rusești. Și deja mai mult de o lună ei au rămas fără întîlniri, colete și chiar lucru (în unele închisori, deținuții nu ies în atelierele de producție).

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebuie să fie interzisă în Chișinău depășirea limitei de viteză de 30 km/h?