COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Carinei Țurcan îi vine și mai greu în ”Lefortovo”, în condițiile carantinei

Carinei Țurcan îi vine și mai greu în ”Lefortovo”, în condițiile carantinei

Carina Țurcan, născută în Republica Moldova, fostă membră a companiei ruse "Inter RAO", care de mai mult timp se află în izolatorul "Lefortovo" din Moscova fiind acuzată de spionaj, îi este și mai greu, deoarece după introducerea carantinei în legătură cu coronavirusul, toate coletele sînt interzise, iar ea este o vegetariană înrăită și se alimentează doar cu ceea ce îi transmite familia.

Despre aceasta a scris publicația "Московский комсомолец", menționînd că acum nu este clar dacă Carina Țurcanu mănîncă măcar ceva, transmite Noi.md.

"Sîntem foarte îngrijorați", a remarcat mama ei, Inna Așotovna, spunînd că, în plus, Carina a ținut cu strictețe întregul post.


"Înainte de carantină, ea mînca nuci, fructe și legume pe care i le dădeam. Iar acum înfometarea forțată este deja periculoasă pentru imunitate. Sper foarte mult că mănîncă cel puțin terci, pe care îl primește dimineața. Dar nu știu. Acum 10 zile am primit ultima scrisoare de la ea. Nu am răspuns ca să nu merg la poștă (chiar ea m-a rugat acest lucru)", a spus Inna Așotovna.

Publicația "Московский комсомолец" scrie că coronavirusul a schimbat nu doar viața oamenilor aflați la libertate, dar și a celor "privați de libertate" - deținuți ai izolatoarelor și coloniilor rusești. Și deja mai mult de o lună ei au rămas fără întîlniri, colete și chiar lucru (în unele închisori, deținuții nu ies în atelierele de producție).

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load