X 

Care este procedura legală de evacuare a mașinilor parcate neregulamentar

29 sep. 2021,, 15:31   Societate
4026 0

Pe data de 28 septembrie INSP a evacuat mai multe mașini parcate neregulamentar pe strada 31 august 1989 din centrul capitalei.

Echipa Noi.md a contactat serviciul de presă a INSP pentru a afla care este procedura legală de ridicare a automobilelor parcate neregulamentar și cum sînt informați șoferii despre acest lucru.

Potrivit serviciului de presă a INSP ridicarea mașinilor se efectuează după ce echipajul de poliție merge la fața locului și constată că automobilul este parcat neregulamentar și deranjează traficului rutier.

,, Este chemat evecuatorul la fața locului se începe procedura de documentare, între timp dacă se apropie proprietarul mașinii sau șoferul îi este înmînat procesul verbal și deja poprietarul sau conducătorul auto achită doar evacuatorul pentru că a venit la fața locului. În cazul în care evacuatorul începe procedura de ridicare a automobilului și nu se apropie proprietarul mașinii aceasta este ridicată și dusă la parcare cu plată de la Trușeni. Conducătorul auto ia legătura cu colegii de la INSP îi este înmînat procesul verbal acesta poate fi dat peste o zi sau două. Achită procesul verbal și deja cu dovada de achitare se duce la parcarea cu plată și achită serviciile prestate de către SRL care ridică automobilele parcate neregulamentar” a declarat serviciul de presă a INSP.

Reamintim că 9 automobile au ridicate de pe strada 31 august 1989 din motiv că au fost parcate neregulamentar și au ignorat indicatoarele rutiere.

0
0
0
0
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?