Criza energetică stiri: 487
Biden - Putin stiri: 145

Caravana Salvatorilor și Pompierilor din Republica Moldova

24 dec. 2020,, 18:30   Societate
5082 0

Pe 25 decembrie, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență desfășoară Caravana Salvatorilor și Pompierilor din Republica Moldova.

Potrivit IGSU, 22 de autospeciale de intervenție decorate cu luminițe de sărbătoare vor forma o coloană de tehnică specializată și vor aduce feeria sărbătorii de Crăciun în capitală.

Autospecialele de intervenție vor porni la ora 18:00 de pe strada Calea Ieșilor din capitală și vor intersecta arterele principale ale Chișinăului. Coloana se va deplasa pe bulevardul Ștefan Cel Mare – M. Viteazu intersecție cu sens giratoriu cu str. Petricani – intersecția cu sens giratoriu Calea Orheiului – str. Studenților – bl. Moscovei intersecție cu sens giratoriu str. Alecu Russo – intersecția cu sens giratoriu bl. Mircea cel Bătrîn -str. I. Domeniuc cu întoarcere pe bd. Mircea cel Bătrîn -str. Alecu Russo -intersecția cu sens giratoriu str. Kiev -bd. Gr. Vieru – str. Bodoni - bulevardul Ștefan cel Mare și Sfînt cu oprire în fața Ministerului Afacerilor Interne.

La ora 19:20 Caravana Salvatorilor și Pompierilor va fi inaugurată pe aleea MAI de către conducerea Ministerului Afacerilor Interne și IGSU. Oamenii din capitală pot urmări Caravana de la geamurile propriilor locuințe fără de a se expune riscului de infectare cu COVID 19.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X