COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Carantină la Spitalul Raional Ialoveni, unde a fost internat un pacient infectat cu coronavirus

Carantină la Spitalul Raional Ialoveni, unde a fost internat un pacient infectat cu coronavirus

Conducerea Spitalului Raional Ialoveni a decis să pună în carantină mai mulți angajați care au intrat în contact cu un pacient adus de ambulanță, care a fost testat ulterior pozitiv la noul coronavirus. Bărbatul este din Dănceni, cel care a fugit noaptea trecută din Spitalul Republican, unde fusese transferat de la Ialoveni, scrie tv8.

„Bolnavul a fost dus cu ambulanța la Spitalul Raional Ialoveni, pentru că se simțea rău. A intrat în contact cu mai mulți medici, asistente medicale, infirmiere, fără protecție. Asta pentru că personalul medical din instituțiile medicale raionale nu dispune de echipamente speciale, care au fost repartizate doar instituțiilor strategice. A fost trimis la Chișinău să facă testul, iar testul a ieșit pozitiv. Administrația Spitalului a decis să pună în carantină mai mulți lucrători medicali”, a scris pe Facebook o activistă din Ialoveni, jurista Olga Diaconu.

Nu am reușit să discutăm, deocamdată, cu administrația Spitalului din Ialoveni. La numerele de telefoane fixe nu răspunde nimeni. Vom reveni cu detalii imediat ce vom obține informația.


Precizăm că pacientul este căutat acum de Poliția și de autoritățile locale din Dănceni.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load