TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Captură de droguri în valoare de 1 milion de lei, în sudul țării

Percheziții la sudul țării, în această dimineață. Polițiștii au descoperit, în cadrul descinderilor în gospodăria unui bărbat de 34 de ani, din satul Giurgiulești, raionul Cahul, circa 12 kg de droguri ce urmau să fie vîndute.

Borcane pline cu substanțe narcotice au fost depistate de polițiștii în gospodăria bărbatului. Perchezițiile au demarat ca urmare a unei informații operative, precum că acesta păstrează și vinde droguri. Oamenii legii au confiscat opt borcane, cutii de chibrituri și pachețele în care se afla masă vegetală uscată și mărunțită cu miros specific de marijuana (muguri de cînepă).

De asemenea, substanțe narcotice au fost depistate într-o canapea și în încăperea auxiliară a casei.

În total au fost depistate circa 12 kg de droguri. Totodată, au fost găsite și cîntare pentru măsurarea cantităților mici de droguri, pentru a fi vîndute ulterior.

Substanțele narcotice urmează să fie supuse expertizei chimice. Valoarea totală a acestora se estimează, pe piaţa neagră, la aproximativ un milion două sute mii de lei.


După examinarea chimică a substanțelor urmează a fi pornită o cauza penală.

În prezent, pe teritoriul raionului Cahul se desfășoară operațiunea specială „Antidrog”, în scopul combaterii infracțiunilor legate de traficul ilicit de droguri.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load