TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Candu l-ar putea ataca pe Tranga în judecată

Candu l-ar putea ataca pe Tranga în judecată

Omul de afaceri și proprietarul unor cunoscute lanțuri de restaurante din capitală, Andrei Tranga, spune că fostul președinte al Parlamentului, Andrian Candu, ar fi încercat să îi preia afacerea.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

„Mi-au spus-o cîțiva oameni, care nu au legătură unul cu altul. Unicul lucru pe care-l cunosc este că iubita lui Varzari (n.r. Viorel Varzari, fostul partener de afaceri al lui Andrei Tranga, care a scris denunțul, în urma căruia, acesta a fost arestat) este prietenă apropiată cu soția lui Andrian Candu. Presupun că ea a încercat să rezolve problema lui Varzari (n.r. atunci când acesta se afla, la rândul său, în arest preventiv) și probabil atunci a apărut această schemă. Dar, așa mi s-a spus, cum pot eu să spun?…”, a declarat Andrei Tranga.


Acesta a menționat că nu-l cunoaște pe Andrian Candu personal.

Într-o reacție oferită pentru TV8, deputatul Andrian Candu spune, de asemenea, că nu-l cunoaște pe Andrei Tranga, dar, în urma declarațiilor din emisiunea de azi, nu exclude că l-ar putea ataca în instanța de judecată pentru calomnie.

„Sunt pure speculații. Eu nu l-am cunoscut niciodată, nici nu l-am văzut, nici nu am vorbit. În general îi apreciez foarte mult pe cei care reușesc să creeze o afacere, să creeze locuri de muncă și să aducă plus valoare economiei (…). Eu nu am afaceri, nu sunt antreprenor și probabil nu o să am afacerile mele, fiindcă niciodată nu m-a interesat să fiu antreprenor. Am mai auzit astfel de speculații și anterior atunci când el era reținut deși habar n-am care a fost motivul acestei rețineri”, a declarat Andrian Candu pentru TV8.md.

Deputatul a spus că se va consulta cu avocatul său pentru a-l da în judecată pe omul de afaceri: „Dacă are probe, să le aducă în instanță”, a spus Candu.

Democratul a mai precizat că nu are habar cine este Viorel Varzari și soția lui nu are de unde că o cunoască pe concubina acestuia: „În Moldova a avut un cerc foarte restrâns de comunicare. Dar dacă dumnealui a făcut asemenea afirmații, va trebui să răspundă”, a comentat Andrian Candu.

Amintim că dosarul penal în care coproprietarul unor localuri din capitală Andrei Tranga era acuzat de șantaj a fost clasat de procurori.

La începutul lunii mai, Andrei Tranga a fost plasat în arest preventiv, după ce instanța a admis demersul procurorilor Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale (PCCOCS) de a emite un mandat de 30 de zile pe numele său într-un dosar în care este învinuit de șantaj, dar și pentru trafic de influență.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load