X 
Criza energetică stiri: 1628
Cutremure stiri: 271

Campania de prevenire a situațiilor de risc în rândul copiilor, continuă

6 aug. 12:45   Societate
1417 0

Angajații Inspectoratul General pentru Situații de Urgență continuă activitățile de prevenire riscurilor și situațiilor de urgență în rîndul tinerii generații în perioada estivală.

Ultimele acțiuni realizate în acest context de specialiștii Inspectoratului au avut loc pe data de 4-5 iulie la taberele de odihnă pentru copii Camping, Perlele Nistrului și Ciresari la Vadul lui Vodă.

Aici, în total salvatorii au prezentat pentru 1184 de copii informații teoretice privind regulile de securitate personală în caz de situații excepționale și comportamentul în urma producerii acestora. Minorii au fost îndrumați la capitolul regulilor antiincendiare și reacționarea corectă în caz de incendiu. Un alt aspect important care a fost abordat de IGSU a fost siguranța în preajma bazinelor acvatice.

Minorii au fost îndemnați să nu să meargă la scăldat de unii singuri și să evite scăldatul și aflarea în locuri nedotate cu stații de salvare. Totodată, în cadrul lecțiilor de viață micuții au fost familiarizați cu tehnica și echipamentul specializat a salvatorilor și pompierilor cu care aceștia realizează zilnic misiuni de serviciu. De asemenea, minorii au auzit mai multe lucruri interesante despre munca angajaților IGSU, au participat la activități interactive și au probat uniforma pompierilor.

Măsurile de prevenire în rîndul tinerii generații sînt desfășurate pe tot parcursul perioadei estivale cu scopul de a promova siguranța în rîndul copiilor și prevenirea riscurilor în vacanța de vară.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În care categorie de vulnerabilitate ați fost plasat după înregistrarea pe compensatii.gov.com?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав