COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Căminul nr.1 al UTM nu mai este în carantină

Căminul nr.1 al UTM nu mai este în carantină

Prorectorul UTM, Dinu Țurcan, anunță că astăzi, 2 aprilie, urmare a expirării termenului recomandat de autorități, regimul de carantină a fost scos de la căminul nr.1 al Universității Tehnice a Moldovei (UTM) cu acordul specialiştilor Agenţiei Naţionale pentru Sănătate Publică (ANSP).

Potrivit lui Țurcan, starea de sănătate a studenților pe perioada carantinei a fost monitorizată zilnic, iar la expirarea carantinei niciun student nu are febră și alte simptome asociate COVID-19.

Aceasta a venit și cu un îndemn, pe pagina sa de Facebook, către toți, să stea acasă în această perioadă de criză pentru a ne salva pe noi, dar și medicii care acum luptă fără pauze.


Amintim că, o studentă a Universității Tehnice din Moldova a fost diagnosticată cu coronavirus. Căminul unde locuia fata a fost în carantină pentru o perioadă de 14 zile. Potrivit rectorului UTM, studenta testată pozitiv cu Covid-19 este originară din satul Bălceana, raionul Hîncești, de unde este și prima victimă din R. Moldova, răpusă de coronavirus.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load