COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 826 262  INFECTAȚI  313 849(+1407)   TRATAȚI 294 229     DECESE 7172 (+34)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2946
Puterea stiri: 6729

Calitatea apei din oraș va fi sub supravegherea Apă-Canal Chişinău și Centrul de Sănătate Publică

16 sep. 17:30   Societate
368 0

SA „Apă-Canal Chişinău” și Centrul municipal de Sănătate Publică monitorizează calitatea apei din rețelele de apă potabilă ale municipiului, transmite Noi.md cu referire la moldpres.md.

Analiza arată că apa din rețeaua centralizată este potabilă și corespunde tuturor mormelor de sănătate publică pentru a fi consumată.

SA „Apă-Canal Chişinău” a anunțat, printr-un comunicat de presă, că monitorizează zilnic calitatea apei potabile din apeductul municipal, verificînd 25 de parametri fizico-chimici şi bacteriologici. Specialiștii furnizorului de apă, în comun cu cei de la Centrul municipal de Sănătate Publică și celelalte instituții de mediu colaborează pentru menținerea unei calități superioare a apei potabile.

Rezultatele acestei monitorizări arată că apa din rețeaua centralizată a municipiului este potabilă și corespunde tuturor mormelor de sănătate publică pentru a fi consumată.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽