Criza energetică stiri: 1578
Cutremure stiri: 275

Bunuri în sumă de 7,8 milioane de lei, pus sub sechestru de CNA

8 noi. 2021,, 12:30   Societate
2087 1

Mai multe bunuri, în sumă de 7,8 milioane de lei, au fost sechestrate de Agenţia pentru recuperarea bunurilor infracționale (ARBI) a CNA, în baza a 10 delegații finalizate ale procurorilor săptămîna trecută. Este vorba despre terenuri, construcții, încăperi și un mijloc de transport.

Cel mai de preț bun pus sub sechestru este o încăpere locativă în valoare de circa 3,5 milioane de lei, urmată de un Porsche Cayenne din 2016 în valoare de peste 1,3 milioane de lei, transmite Noi.md cu referire la jurnal.md.

Totodată, Direcţia analitică a definitivat 5 analize operaționale și a inițiat 7 noi, alte 8 analize operaționale și 5 strategice fiind în curs de elaborare. Direcţia legislaţie a întocmit și a remis autorilor 13 rapoarte de expertiză anticorupție și 9 avize la proiectele de acte normative.

De asemenea, au fost înregistrate 1107 de materiale în cancelaria Centrului;

Au fost recepţionate 34 de apeluri la Linia naţională anticorupţie. Direcţia educaţie anticorupţie a CNA a desfășurat 5 activităţi de informare și sensibilizare cu privire la riscurile și consecințele implicării în acte de corupție. Totodată, a fost lansată campania de informare cu genericul „Integritate: credibilitate în sistemul educațional”. Au fost eliberate 71 de caziere de integritate;


Nici o persoană nu se deține în Izolatorul de urmărire penală al CNA.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În care categorie de vulnerabilitate ați fost plasat după înregistrarea pe compensatii.gov.com?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав