Criza energetică stiri: 791
Preşedintele stiri: 3236
Puterea stiri: 7328
Obiectiv european stiri: 288

Bunuri de peste 100 mii lei transportate fără actele necesare

26 mai. 2021,, 18:27   Societate
1733

Un autocar cu pasageri a fost stopat de către angajații Direcției Echipe Mobile a IGPF în timp ce se deplasa spre capitală. După verificările de rigoare, în compartimentul marfar au fost depistate piese auto uzate. Incidentul a fost consemnat în imediata apropiere de punctul de trecere Leușeni.

Polițiștii de frontieră aflați în misiune de serviciu pe traseul Leușeni în proximitatea zonei de frontieră au oprit în trafic un autocar Volvo ce efectua curse internaționale de pasageri.
După verificarea actelor, conducătorul auto a fost întrebat referitor la bunurile transportate. Bărbatul a deschis toate compartimentele marfare ale autocarului. În unul din ele, polițiștii de frontieră au depistat faruri auto, cauciucuri și patru baterii auto pentru automobile hibrid.

Solicitat să prezinte careva acte însoțitoare, șoferul a declarat că nu deține niciun document. Bunurile fiind preluate de la un conațional aflat în străinătate și urma să le transporte pînă la Chișinău

Ca urmare, piesele auto au fost confiscate, iar în prezent, se întreprind acțiuni de cercetare pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. Conform procedurii cazul urmează a fi transmis după competență reprezentanților Serviciului Vamal pentru elucidarea faptelor.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав