Bunuri de circa 3 milioane de lei, confiscate în cadrul unor dosare de corupție

Bunuri de circa 3 milioane de lei, confiscate în cadrul unor dosare de corupție

Pe parcursul săptămînii trecute, Agenţia pentru recuperarea bunurilor infracţionale (ARBI) a aplicat sechestru pe bunuri în valoare de peste aproximativ 3 000  000 de lei, se arată în raportul CNA.


De asemenea, ARBI a desfăşurat investigaţii paralele în baza a 86 de delegaţii în privinţa a 358 de subiecţi. În perioada menționată, în cancelaria Centrului Național Anticorupție au fost înregistrate 915 materiale.


În cadrul dosarelor de corupție, 15 persoane au fost arestate şi se află în penitenciare şi 11 sînt plasate în arest la domiciliu. Raportul mai arată că la Linia naţională anticorupţie au fost recepţionate 57 de apeluri dintre care 7 sînt de competenţa CNA. 425 de cetăţeni au fost primiţi în audienţa ofiţerilor CNA.


Timp de o săptămînă, CNA a eliberat 200 de caziere de integritate pentru persoanele care urmează să fie angajate în sectorul public.


Direcţia educaţie anticorupţie a desfăşurat 15 instruiri pe subiectul Legii integrităţii, în săptămîna curentă sînt planificate alte 10 instruiri, inclusiv, la subiectul Legii avertizorilor de integritate.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load