X 
Coronavirus stiri: 8217
Obiectiv european stiri: 320
Criza energetică stiri: 965

Bunuri de 27 mii de lei, inclusiv 100 litri de motorină, furate dintr-un depozit

1 iul. 14:30   Societate
1603

Trei bărbați cu vîrstele cuprinse între 30 și 35 de ani sînt cercetați penal pentru furt, fiind suspectați de sustragerea bunurilor dintr-un depozit din satul Voroteț, raionul Orhei, în valoare de peste 27 mii de lei. Mai exact, în perioada 17-20 iunie, aceștia ar fi pătruns pe teritoriul depozitului de unde ar fi sustras seturi de chei pentru reparația motoarelor, ulei, 100 litri de motorină, un robot de pornire și un încărcător pentru baterii auto, transmite unimedia.

Ca urmare a acțiunilor întreprinse, polițiștii au stabilit identitatea suspecților și automobilul cu care aceștia se deplasau la comiterea infracțiunii.

Astfel, la 29 iunie, polițiștii din Orhei, sub conducerea Procuraturii Orhei și cu suportul mascaților de la BPDS „Fulger”, au efectuat percheziții la domiciliile suspecților și rudelor acestora, unde au depistat și ridicat o parte din bunurile sustrase.

Bănuiții, originari din raioanele Orhei și Rezina, nu sînt la prima abatere de la lege. Suspecții sînt cercetați în stare de libertate.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru furt. Conform legislației în vigoare, persoana culpabilă de o asemenea infracțiune se pedepsește cu amendă în mărime de pînă la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 ore sau închisoare de pînă la 4 ani.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав