Transnistria stiri: 1382
Eurovision stiri: 504
Preşedintele stiri: 3997

Brutarii lucrează de zor pentru pregătirea cozonacilor

6 apr. 13:45   Societate
1898 0

La brutăriile din Chișinău, pregătirea cozonacilor este în toi. Brutarii lucrează de zor pentru ca să asigure o cantitate suficientă.

La cea mai mare fabrică de panificație din capitală, muncitorii se ocupă de coacerea cozonacilor și ziua, și noaptea, iar o bună parte din produse a ajuns deja pe rafturile magazinelor.

"Am început procesul tehnologic deja. Sîntem pregătiți și cu materia primă, și cu sufletul ca să o aibă fiecare cetățean pe masa sărbătorilor de Paști cozonaci", a spus Svetlana Caraman, tehnolog principal, notează Noi.md cu referire la jurnaltv.

"Avem în jur de 35 de produse. Producem checuri, cozonaci, rulade cu diferite umpluturi după metodele tradiționale. Anul acesta lansăm un produs nou. Un chec panettone cu umplutură, cu cremă de alune. La fel, lansăm și un chec cu umplutură de portocală", a menționat și Victoria Chirinciuc, inginer-tehnolog al întreprinderii.

Reprezentanții întreprinderii spun că planifică să coacă în această perioadă aproape două sute de tone de produse pascale.


În acest an, creștinii ortodocși vor sărbători Paștele pe 5 mai.

7
0
0
2
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?