TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Blocul ACUM anunță un miting de susținere a Guvernului Sandu

Între ședința Cabinetului de miniștri și ședința de plen de la Parlament, Blocul ACUM va organiza, marți, un miting de susținere a Guvernului Sandu. Evenimentul este programat la ora zece, timp în care deputații vor examina moțiunea de cenzură depusă de socialiști.

„Creșterile salariale, reforma justiției vor fi oprite, dacă deputații socialiști și democrați votează demiterea Guvernului! Venim mâine și apărăm Justiția în fața Parlamentului!”,au anunțat organizatorii evenimentului pe Facebook.

AGORA amintește că Biroul permanent al Parlamentului, care s-a întâlnit luni la ora 16:00, a stabilit că marți, la ora 10:00, plenul Parlamentului se convoacă pentru a dezbate moțiunea de cenzură a PSRM contra Guvernului Sandu. Pentru ca aceasta să treacă, socialiștii au nevoie de încă 15 voturi, în plus la ale lor 36. În timp ce democrații nu zic nici da, nici nu, Guvernul Sandu se pare că deja își „face bagajele”. Mai multe ministere au prezentat rapoarte de activitate pentru ultimele cinci luni, iar Maia Sandu urmează chiar să prezideze și o ședință a Executivului, la ora 8:00 dimineața, cu două ore înainte de dezbaterea moțiunii.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load