COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Bilete de călătorie, prin intermediul terminalelor de plată

Biletele de călătorie la transportul rutier de persoane vor putea fi cumpărate prin intermediul terminalelor de plăți electronice QIWI.

Întreprinderea de Stat ”Gările și stații auto”, în parteneriat cu Compania QIWI, lansează, începînd cu data de 15 februarie 2018, serviciul de procurare a biletelor pentru cursele regulate de transport rutier interraional și internațional. Pentru cursele de transport rutier locale și raionale, termenul de implementare se preconizează a fi 15 martie 2018.

Astfel, cumpărarea biletelor de călătorie va fi posibilă pe tot teritoriul Republicii Moldova, unde sînt instalate terminale de plăți electronice QIWI. Serviciul este gratuit pentru cei care vor procura bilete prin intermediul acestor terminale. Mai exact, se va achita doar costul călătoriei, fără taxe și comisioane adiționale.

Potrivit Întreprinderii de Stat ”Gările și stații auto”, în prezent, biletele de călătorie pot fi procurate prin intermediul caselor de bilete ale întreprinderii sau de pe pagina web autogara.md.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load