COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 931 474   INFECTAȚI 362 433(+107)   TRATAȚI 346 629      DECESE 9069(+15)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3013

Bibliotecile științifice centrale din Moldova și Azerbaidjan vor colabora (DOC)

4 oct. 14:45   Societate
1177 0

Bibliotecile științifice centrale din Moldova și Azerbaidjan vor colabora activ.

În special, la acest lucru va contribui acordul de colaborare semnat de către directorul Bibliotecii Științifice Centrale "Andrei Lupan" a Academiei de Științe a Republicii Moldova, Constantin Manolache și directorul general al Bibliotecii Științifice Centrale a Academiei Naționale de Științe din Azerbaidjan, Mammad Aliyev, transmite Noi.md.

Acest document a fost semnat la inițiativa Directorului general al Bibliotecii Naționale Centrale a Academiei Naționale de Științe din Azerbaidjan, profesorul Mammad Aliyev, și cu sprijinul Ambasadorului Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Azerbaidjan în Republica Moldova, Gudsi Osmanov.

Cooperarea dintre bibliotecile științifice centrale din Moldova și Azerbaidjan presupune schimbul de publicații tipărite și electronice ale celor două biblioteci, achiziționarea de literatură relevantă, suport informațional reciproc, organizarea expozițiilor de carte, crearea și dezvoltarea resurselor electronice, precum și implementarea proiectelor comune.

Menționăm faptul că Biblioteca Științifică Centrală a Academiei Naționale de Științe din Azerbaidjan colaborează constant și cu succes cu bibliotecile și organizațiile din mai multe țări ale lumii pentru a-și extinde și îmbogăți colecțiile.


0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X