Criza energetică stiri: 791
Preşedintele stiri: 3236
Puterea stiri: 7328
Obiectiv european stiri: 288

Bezrukov: "Copiii trebuie protejați de propaganda homosexuală"

1 oct. 2021,, 12:03 (reactualizat 1 oct. 2021,, 17:15)   Societate
2770

Artistul poporului Rusiei, Serghei Bezrukov, a spus că în țară nu există o persecuție a minorităților sexuale, dar trebuie să protejăm copiii care absorb totul de propaganda homosexuală, pentru a nu încălca normalitatea și a nu le impune trăsături anormale.

"În țară noi nu avem așa ceva [persecuție a minorităților sexuale]. Dacă în America, în unele state oamenii sînt împușcați, la noi nu există așa ceva. Aceasta este o caracteristică, așa că să lăsăm acest lucru în afara cadrului acestei caracteristici. Dar să nu impunem copiilor care absorb totul. Deja încălcați acea normalitatea care a fost, este și va fi din timpuri străvechi. Căci se spune că nu te naști, ci devii. Există o astfel de zicală? Iar ea subminează anume această situația. În această instabilitate, vrei să nu i drepturile cuiva și să nu ofensezi pe cineva. Dar cînd începi brusc să simți această propagandă, devine oarecum puțin ciudat. "Stați, stop, eu doar nu atac, atunci de ce mi se impune mie ceva?" Și în asta constă nedreptatea lumii noastre: de îndată ce încetăm să interzicem ceva, de cealaltă parte încep să ne impună", a spus Serghei Bezrukov.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав