COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Beneficiarul Loteriei Moldovei, reținut în Emiratele Arabe Unite

Beneficiarul Loteriei Moldovei, reținut în Emiratele Arabe Unite

Businessmanul bulgar, Vasile Bojkov, a fost reținut în Emiratele Arabe Unite.

Nokta.md scrie că arestarea businessmanului bulgar Vasile Bojkov, proprietarul "loteriei naționale bulgare" și beneficiarul companiei, care organizează "Loteria Națională a Moldovei", în Emiratele Arabe Unite (EAU), a fost confirmată oficial, transmite noi.md cu referire la stiri.md.

"Există o confirmare oficială de la emiratele Arabe Unite cu privire la arestarea lui Vasile Bojkov, și a altor doi inculpați", a declarat procurorul general din Bulgaria, Ivan Gheșev.


Cel de al doilea reținut ar fi partenerul de afaceri al lui Bojkov și proprietarul majoritar al Clubului de fotbal "Levski", Gheorghe Popov.

Amintim că businessmanul bulgar Vasile Bokkov, proprietarul loteriei naționale bulgare și beneficiarul companiei care organizează Loteria Națională a Moldovei, a fost dat în căutare națională și internațională de către autoritățile Bulgariei, săptămîna trecută.

Potrivit procurorului general al Bulgariei, Bojov este acuzat de conducerea unui grup criminal organizat, constrîngere, extorcare de bani și tentativă de mituire a unui funcționar public.

National Lottery AD, care administrează loteria națională bulgară, este partener în parteneriatul public-privat "Loteria Națională a Moldovei".

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load