COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 937 115   INFECTAȚI 365 713(+548)   TRATAȚI 349 581      DECESE 9192(+30)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3020

Belarusul a devenit mai deschis pentru cetățenii moldoveni

15 iun. 12:45   Societate
1985 1

Belarusul a devenit mai deschis pentru cetățenii Republicii Moldova, care acum nu vor mai fi nevoiți să stea în autoizolare obligatorie de 10 zile calendaristice la sosirea în această țară.

În special, Ministerul Sănătății din Belarus a actualizat lista țărilor privind COVID-19 și a exclus din 16 iunie din lista țărilor din "zona roșie" 9 țări, inclusiv Republica Moldova (Macedonia de Nord, San Marino, Monaco, Armenia, Bosnia și Herțegovina, Slovacia, Bulgaria, Moldova, Serbia).

Ministerul Sănătății din Belarus a reamintit că, la intrarea din țările "zonei roșii" (incluse în lista Ministerului Sănătății ca țări în care este înregistrat cel mai mare număr de cazuri de COVID-19), auto-izolarea de 10 zile este obligatorie.

"Dacă intrarea se face dintr-o țară din "zona verde", autoizolarea nu este necesară", a adăugat Ministerul Sănătății din Belarus.

În total, în lista actualizată a "zonei roșii" rămîn 132 de state, din care la intrarea în Belarus este necesară autoizolarea de 10 zile. Din această listă fac parte și vecinii direcți ai Belarusului - Lituania, Letonia, Polonia și Ucraina.


Lista țărilor deschise pentru deținătorii de pașapoarte moldovenești este disponibilă aici.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Se împlinește un an de președinție a Maiei Sandu. Evaluați munca ei în această funcție
 X