X 
Coronavirus stiri: 8126
Obiectiv european stiri: 322
Criza energetică stiri: 902

Bătrîncea, despre perchezițiile la casa lui Dodon: ”Acest show a fost regizat demult”

24 mai. 10:13   Societate
1746

Perchezițiile de la imobilele deținute de fostul președinte al Republicii Moldova, liderul PSRM, Igor Dodon este un show regizat și pus la care de actuala guvernare.

Declarațiile au fost făcute de deputatul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Vlad Bătrîncea în cadrul unui briefing de presă.

”Cei care tind la guvernare nu vor putea furniza rezultate, nici un rezultat palpabile pentru cetățeni, ei se confruntă cu sărăcia cu lipsa de resurse materiale, cu prețurile, cu tarifele. S-ar gîndi la consolidarea clasei politice, la susținerea populației. Ceea ce s-a produs astăzi cu Dodon este un show de doi bani, ca și toată campania de intimidare a opoziției, ei luptă cu opoziția. V-am informat că colegii noștri zilnic sînt intimidați, supuși presiunilor mai ceva decît în perioada alui Plahotniuc”, a declarat Bătrîncea.

Potrivit socialistului, mai mulți colegi de ai săi sînt zilnic amenințați și intimidați.

”Mai mulți colegi din teritoriul au nevoie de susținere juridică, zilnic deputații primesc amenințări. Multe învinuiri, grave, neprobate care anterior au fost vociferate de reprezentanții guvernării. Îi aducem aminte că PSRM este cel mai mare partid de țară, în sondajele de opinie BCS se află pe locul întîi. Am propus de mai multe ori un dialog, am propus soluții și inițiative adecvate, nici o inițiativă nu este luată în calcul”, a mai spus deputatul.


El s-a adresat din numele formațiunii politice către guvernare chemîndu-i la rațiune și abținere.

”Această guvernare nu înțelege ce înseamnă democrația. În această situație ne adresăm conducerii și îi chemăm la rațiuni și la abținere. Orice cauză poate fi examinată ulterior prin prisma încălcării prevăzute în codul penal. Acest show a fost regizat demult. De aceea nu este în țară nici Maia Sandu, în ziua ei de naștere se comit aceste show-uri”, a mai spus Bătrîncea.

Reamintim că în aceste momente au loc mai multe percheziții la casele lui Igor Dodon, printre care și cele de la Sadova.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

[No canvas support]
  • Votat 0
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав