X 

Azerii din Moldova au organizat un maraton de caritate

30 iun. 11:55   Societate
2054 0

Congresul Azerilor din Moldova (CAM) a organizat, ca și în anii precedenți, un maraton caritabil în zilele sărbătorii Gurban Bayram, sub sloganul – carne de sacrificiu pentru fiecare familie.

Timp de două zile - pe 28 și 29 iunie - reprezentanții Congresului au vizitat, cu o misiune caritabilă, peste 100 de familii, relatează Noi.md

Azerii din diferite orașe și raioane ale Moldovei au putut sărbători Gurban Bayram conform tuturor tradițiilor acestei minunate sărbători.

Bucuria din ochi, cuvintele frumoase și recunoștința compatrioților noștri au arătat că maratonul de caritate a avut succes.

"Acum cînd am văzut atîta multă bucurie în ochi și am auzit atîta recunoștință, putem spune cu încredere că inițiativa noastră a avut succes", a declarat președintele CAM, Elchin Bayramov.

În numele întregului Congres, el a mulțumit tuturor celor implicați în acest maraton pentru șansa de a experimenta aceste emoții.

"Maratonul s-a încheiat. Ne așteaptă multe inițiative și noi realizări. Iar astăzi vă dorim pace în suflete și în casele voastre. Fie ca toate rugăciunile și dorințele voastre să se împlinească!", a declarat președintele Congresului Azerilor din Moldova.

2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?