Avocat: Autorul denuntului impotriva lui Tranga NU este proprietarul afacerii care urma să fie preluată (VIDEO)

Avocat: Autorul denuntului impotriva lui Tranga NU este proprietarul afacerii care urma să fie preluată (VIDEO)

Autorul denunțului împotriva proprietarului Andy’s Pizza și „La Plăcinte” NU este proprietarul afacerii pe care Andrei Tranga chipurile ar fi vrut sa o preia.


Declarația aparține avocatului lui Andrei Tranga,  Ion Dron.


Într-un mesaj video, publicat pe o rețea de socializare, avocatul spune că a intrat în posesia unor documente oficiale din registrul de stat al persoanelor juridice care dovedesc ilegalitatea denunțului împotriva lui Andrei Tranga.


”La sfîrșitul luniii aprilie, procurorii anunțau despre reținerea unui grup de persoane, pe motiv de șandaj și încercare de preluare de afaceri. Astăzi am intrat în posesia unor documente oficiale din registrul de stat al persoanelor juridice care dovedesc:

1.    Autorul denunțului împotriva lui Andrei Tranga nu este proprietarul afacerii ”Molinart Grup”.

2.    Autorul denunțului împotriva lui Andrei Tranga la momentul întocmirii denunțului nu era nici administratorul societății ”Molinart Grup”, societate care, în opinia procurorilor, pe data de 25 aprilie era în pericol de deposedare.


Cu alte cuvinte, ce legalitate are un denunț venit din partea unei persoane care nu are niciun drept asupra bunului la care pretinde. Tradus altfel, imaginați-vă că vecinul dumneavoastră depune o plîngere la poliție pe motiv că vreți să îi furați mașina, pe cînd el nu are și nici nu conduce vreo mașină”, spune avocatul Ion Dron.


Reamintim că proprietarul  Andy’s Pizza și „La Plăcinte”, Andrei Tranga, a fost reținut la sfîrșitul lunii aprilie pe motiv că ar fi încercat să preia o afacere străină.


Anterior, avocatul omului de afaceri a declarat că în cazul lui Andrei Tranga se urmărește preluarea afacerii pe care o deține. 


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load