COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Aventura unui șofer care a ales „drumul cel mai scurt” spre Chişinău

Aventura unui șofer care a ales „drumul cel mai scurt” spre Chişinău

Un bărbat care se îndrepta cu maşina din Scoţia spre Republica Moldova şi care se rătăcise în Ţinutul Pădurenilor din judeţul Hunedoara a fost salvat de pompieri.

El setase GPS-ul pentru “drumul cel mai scurt” spre Chişinău, dar a cerut ajutor după ce nu a mai putut înainta cu maşina pe un drum acoperit cu omăt.

“După o misiune de aproximativ 3 ore, turistul a fost găsit în apropierea satului Poieniţa Tomii. El le-a povestit pompierilor că a pornit din Scoţia cu destinaţia Republica Moldova, iar în judeţul Hunedoara a setat GPS-ul să-l ducă la Chişinău, pe drumul cel mai scurt. Deşi mergea cu o maşină off road, drumul cel mai scurt spre casă s-a dovedit un coşmar. Bărbatul a intrat în panică în momentul cînd nu a mai putut continua deplasarea, fiind blocat pe drum”, arată reprezentanţii ISU Hunedoara, conform news.ro.


Pompierii au verificat starea de sănătate a bărbatului, temperatura în zonă fiind de -12 grade Celsius.

Sprijiniţi de SVSU Veţel cu un tractor, pompierii militari au reuşit să scoată autoturismul din şanţ.

“După aşa o aventură, bărbatul şi-a continuat drumul spre casă decis să nu mai seteze niciodată GPS-ul pe Drumul cel mai scurt, în zone pe care nu le cunoaşte, ci pe traseul cel mai sigur”, mai arată sursa citată.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load