Criza energetică stiri: 1620
Cutremure stiri: 271

Autoritățile din Republica Moldova și Ucraina au vorbit despre cum ar putea gestiona mai bine situația la frontiera comună

25 sep. 15:30   Societate
1870 0

Șeful Poliției de Frontieră, Rosian Vasiloi, a avut pe 24 septembrie, în punctul de trecere a frontierei Palanca, o întrevedere de lucru cu șeful Direcției regionale Sud a Serviciului Grăniceresc de Stat al Ucrainei, Serghei Mul. Agenda discuțiilor s-a axat pe gestionarea situației la frontiera comună.

Potrivit acestora, în pofida provocărilor care au stat în fața autorităților grănicerești, ca urmare a războiului, s-a reușit evacuarea organizată a refugiaților din Ucraina și menținerea sub control a situației la frontieră, transmite tv8.md.

Cei doi s-au angajat să intensifice cooperarea pe linia subdiviziunilor de investigații speciale pentru a combate riscurile pertinente la frontiera comună, precum traficul de droguri, migrația ilegală, traficul de arme și muniții, contrabanda.

De asemenea, a fost discutat prospectul utilizării în comun a echipamentelor din dotare pentru sporirea capacităților de supraveghere a frontierei de stat.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În care categorie de vulnerabilitate ați fost plasat după înregistrarea pe compensatii.gov.com?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав