COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 774 327 INFECTAȚI 290 043(+1018)   TRATAȚI 273 920     DECESE 6713(+18)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2923
Puterea stiri: 6772

Autoritățile de la Chișinău oferă detalii despre stare moldovenilor, implicați în accidentul din România

16 mai. 10:54   Societate
1888 0

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene vine cu detalii referitor la accidentul rutier din România în care au fost implicați mai mulți cetățeni ai R.Moldova.

Mai exact, prin intermediul Consulatului general de la Iași, MAEIE a fost informat de către autoritățile române despre producerea unui accident în seara zilei de astăzi în apropierea localității Vînători din România.

Ministerul precizează că în acest accident au fost implicați 17 cetățeni ai Republicii Moldova, dintre care doi răniți, fiind transportați la unități medicale din zonă pentru a beneficia de asistență medicală de specialitate, iar ceilalți 15 cetățeni sînt în afara oricărui pericol fiind transportați la spital pentru monitorizare.

„Echipa consulatului general a întreprins demersuri pe lîngă autoritățile locale în regim de urgență, pentru informații privind cetățenia, identitatea și starea de sănătate a persoanelor afectate, precum și circumstanțele producerii accidentului”, a precizat serviciul de presă al MAEIE.

Amintim că un tir și un microbuz, plin cu cetățeni ai R.Moldova, au fost implicați într-un accident rutier produs în localitatea ieșeană Vînători.


Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Ce părere aveți despre introducerea prezentării obligatorii a certificatului COVID-19 în Republica Moldova?
🔽🔽