X 
Arşiţa stiri: 169
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1455

Autoritățile de la Chișinău oferă detalii despre livrarea vaccinul Sputnik V

23 apr. 2021,, 22:15   Societate
1170 0

Ministrul interimar al afacerilor externe și integrării europene Aureliu Ciocoi l-a primit pe Oleg Vasnețov, ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova.

În cadrul întrevederii, oficialul rus a informat despre noi detalii privind livrarea Republicii Moldova cu titlu gratuit a 142 de mii de doze de vaccin Sputnik-V. Donația urmează a fi adusă la Chișinău cu o cursă specială a Ministerului pentru Situații Excepționale al Federației Ruse.

Aureliu Ciocoi a exprimat apreciere autorităților ruse pentru asigurarea transportului pentru lotul de vaccin și a punctat că Sputnik-V urmează a fi utilizat pentru continuarea implementării planului național de imunizare împotriva covid-19.

În cadrul discuției a mai fost efectuat un schimb de opinii pe marginea subiectelor actuale de pe agenda relațiilor moldo-ruse, fiind reconfirmată disponibilitatea ambelor părți pentru dezvoltarea în continuare a cooperării în domeniile de interes reciproc.

În context, diplomații au discutat despre unele acțiuni planificate pentru anul curent, printre care ședința ordinară a Comisiei interguvernamentale pentru cooperare economică, precum și noile runde de consultări pe linia celor două ministere de externe.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав