COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Autoritățile caută modalități de a ajuta moldovenii blocați în Praga

Autoritățile caută modalități de a ajuta moldovenii blocați în Praga

Reprezentanții Autorității Aeronautice Civile și reprezentanții Ministerului de Externe sînt la curent cu situația creată în aeroportul din Praga, unde stau blocați 180 de moldoveni care și-au cumpărat bilete spre Chișinău la o cursă charter, dar spun că nu pot întreprinde pentru că e vorba de o escrocherie. Cursa avia respectivă nu a fost autorizată de Comisia pentru Situații Excepționale, iar compania aeriană care a vîndut biletele nu avea dreptul să facă acest lucru.

Autoritățile de la Chișinău încearcă acum să găsească o soluție pentru a-i ajuta pe moldovenii blocați la Praga.

„Astăzi probabil va fi luată o decizie, dar nu vă putem spune acum cu siguranță dacă va fi efectuată această cursă. Sperăm să fie un răspuns pozitiv și oamenii să poată veni acasă. Autoritatea face un apel către cetățeni, să se informeze din surse directe și să cumpere bilete doar la cursele autorizate de Comisia pentru Situații Excepționale, abia după ce se emite dispoziția”, a spus Irina Bodolica, reprezentanta Autorității Aeronautice Civile, contactată de TV8.


Aceasta a adăugat că, în perioada epidemiei de coronavirus, sînt foarte mulți oameni care vor să facă bani și va crește numărul de escrocherii, iar oamenii riscă să stea blocați în aeroporturi. Situația este similară cu cea care a fost la Paris, acum cîteva zile, unde peste 200 de moldoveni au stat blocați în aeroport.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load