Preşedintele stiri: 3600

Automobile noi, vor completa parcurile auto, în structurile teritoriale de frontieră

30 dec. 2022,, 19:00   Societate
1921 0

Astăzi, angajații Direcțiilor regionale s-au prezentat la sediul Poliției de Frontieră pentru a primi, în dotarea subdiviziunilor, mijloacele de transport recent donate de partenerii de dezvoltare, dar și achiziționate în cadrul unor proiecte de asistență.

Toate mașinile noi au caracteristici tehnice performante, iar dotarea acestora la standarde de ultimă generație va permite angajaților Poliției de Frontieră efectuarea patrulărilor în zone vulnerabile și în teren greu accesibil.

Tot astăzi, a fost transmis Centrului de Excelență în Securitatea Frontieră un simulator de instruire pentru viitori operatori ai aparatele de zbor fără pilot. În acest sens s-a asistat la o demonstrație de pilotare a unei drone cu aripă fixă.

De menționat că în continuare se depun eforturi pentru dezvoltarea Poliției de Frontieră, în sensul asigurării și aplicării unui sistem modern de control și supraveghere la frontiera Republicii Moldova. Iar, susținerea constantă din partea partenerilor contribuie esențial în îmbunătățirea tuturor proceselor de activitate frontalieră, inclusiv creşterea gradului de siguranţă în misiunile de serviciu pentru poliţiştii de frontieră.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий