X 

Au mers pe jos 103 km: R. Moldova, inclusă în Cartea Recordurilor Guinness

30 mai. 2021,, 14:30   Societate
2905 0

Peste 100 de kilometri pe jos în 24 de ore. Ghidul şi sportivul Fiodor Evstigneev a organizat inedita excursie pe traseul Comrat - Cimișlia - Hîncești - Chișinău cu scopul de a include Moldova în Cartea Recordurilor Guinness.

Până în prezent, acest record pentru cea mai lungă excursie fără mașină este național și va deveni mondial mai târziu, după verificarea documentelor, și în termen de șase luni va fi inclus în Cartea Recordurilor Guinness.

Excursia a început la ora 5 dimineața pe 29 mai, la Comrat, și s-a încheiat la ora 5 dimineața, pe 30 mai, la Chișinău. La eveniment au participat șase persoane, care au mers pe traseul: Comrat, Cimișlia, Hîncești și Chișinău. Pe tot parcursul călătoriei, participanții s-au oprit la obiectivele turistice pentru a-și învăța istoria și a se relaxa.

Participanții la excursie au petrecut 24 de ore fără somn. La cursă au fost invitați câțiva experți din industria turismului, care au înregistrat rezultatul pentru Cartea Recordurilor Guinness.

Tinerii nu se opresc aici și planifică să ducă din nou R. Moldova în Cartea Recordurilor Guiness, lucru ce va spori interesul pentru țara noastră și va contribui la dezvoltarea turismului.


La stabilirea acestui record, participanții au fost ajutați de National Records Agency (Agenția Națională de Înregistrări), care stabilește toate recordurile din Moldova și întocmește toată documentația necesară.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?