TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Au încercat să ascundă de vameși loturi de marfă în cantități mari (FOTO)

Loturi de mărfuri în asortiment nedeclarate și ascunse în locuri special amenajate au fost depistate de polițiștii de frontieră și vameși din nordul țării.

Bunurile au fost găsite în punctele de trecere „Larga” (feroviar) și „Criva”.

Potrivit Poliției de Frontieră, în primul caz, echipa mixtă a indentificat un bărbat care avea la el genți ticsite cu scurte pentru femei și bărbați, pentru care nu a putut prezenta acte de proveniență și posesie. De aceea, bărbatul a vrut să se eschiveze de controlul vamal, prin nedeclararea bunurilor. Conform procedurilor legale, acestuia i-a fost întocmit proces-verbal pentru tentativă de contrabandă.

În cel de-al doilea caz, patrupedul Poliției de Frontieră Charly a ajutat ofițerii vamali din punctul de trecere Criva să depisteze bunuri, ascunse într-un microbuz marfar.

Conducătorul auto, pe lîngă faptul că a ascuns o parte din marfa transportată ilegal sub garnitură, acesta nu s-a supus unor cerințe în timpul efectuării controlului vamal. Ulterior, bunurile nedeclarate și fără actele de rigoare au fost confiscate de organul vamal, care în continuare cercetează cazul sub toate aspectele legale.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load