Au fost reluate expedierile poștale din China

Poșta Moldovei a anunțat că începînd din data de 11 ianuarie au fost reluate expedierile poștale din China.

„Pentru identificarea celei mai eficiente metode de expediere a trimiterilor poștale din China către Republica Moldova, în urma negocierilor, discuțiilor și a eforturilor comune ale administrațiilor poștale din Moldova și China, operatorul poștal China Post a anunțat oficial că din 11 ianuarie 2021 a reluat expedierile poștale către Moldova”, se arată în comunicat.

Astfel, China Post urmează să notifice vînzătorii de pe platformele online despre reluarea serviciilor și expedierilor poștale către Republica Moldova, transmite Moldpres.

„Clienții Î.S. ”Poșta Moldovei” care doresc să facă cumpărături de pe platformele online din China sînt rugați să se înarmeze cu încă puțină răbdare pînă cînd platformele online își vor adapta activitatea lor conform noii scheme logistice, pentru ca ulterior aceștia să poată beneficia de costuri de livrare optimale”, a mai anunțat Poșta Moldovei.

În legătură cu sistarea zborurilor internaționale de la începutul anului 2020, China Post a suspendat expedierea trimiterilor poștale internaționale pentru majoritatea destinațiilor din lume, inclusiv pentru Republica Moldova.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load