Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4056

Au fost anunțați cîștigătorii Olimpiadei Republicane la Educația fizică

27 mai. 17:15   Societate
2489 0

41 de elevi au fost premiați duminică, 26 mai, în finala Olimpiadei Republicane la Educația fizică. Competiția s-a desfășurat la Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău și a întrunit 175 de elevi din întreaga țară.

Diana Cojocaru, șefă de Direcție în cadrul Agenției Naționale pentru Curriculum și Evaluare, a felicitat cîștigătorii pentru rezultatele obținute, pentru rezistența și perseverența de care au dat dovadă în cadrul probelor de concurs și i-a încurajat să continue drumul către performanța sportivă.

Olimpiada Republicană la Educația fizică a fost organizată de Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare din cadrul Ministerului Educației și Cercetării, în colaborare cu membrii Consiliului Olimpic Republican și se înscrie în lista celor 21 de olimpiade și concursuri republicane care au loc în perioada 16 februarie – 27 mai 2024.

La competiție au participat elevi și eleve din clasele IX și XII. Participanții au avut de susținut probe teoretice și practice cu elemente din gimnastică, atletism, jocuri sportive și pregătire fizică generală.

Premianții ediției din acest an își fac studiile la instituții de învățămînt din raioanele/municipiile: Anenii Noi, Bălți, Cahul, Cantemir, Căușeni, Chișinău, Criuleni, Drochia, Fălești, Hîncești, Ialoveni, Leova, Orhei, Sîngerei, Strășeni, TaracliaTelenești, Ungheni și UTA Găgăuzia.

Lista premianților poate fi accesată aici.

Ministerul Educației și Cercetării și Agenția Națională pentru Curriculum și Evaluare adresează felicitări premianților, profesorilor și părinților, dorindu-le succese în continuare.

1
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?