TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Atenționare de călătorie în China

Cetățenii Republicii Moldova care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Republica Populară Chineză urmează să țină cont de următoarele.

În provincia Hubei, localitatea Wuhan, există un focar de pneumonie virală (coronavirus). Comisia națională de sănătate a R.P. Chineză a raportat, la nivel național, 217 de cazuri de pneumonie virală și 4 decese din această cauză. În afara provinciei Hubei, au fost identificate 12 cazuri de coronavirus în sudul provinciei Guangdong, 1 caz în Shenzhen și 2 cazuri în Beijing (persoane care au călătorit recent în Wuhan, conform autorităților medicale locale). Răspîndirea coronavirusului ar putea fi amplificată de faptul că în perioada 22 ianuarie – 1 februarie 2020 se desfășoară festivitățile Anului Nou chinezesc, perioadă intensă în ce privește călătoriile interne în R.P. Chineză.

Cetățenilor moldoveni li se recomandă, temporar, evitarea deplasărilor în provincia Hubei. Cetățenii consulară pot solicita asistență consulară la Ambasada Republicii Moldova la Beijing.

Recomandă:
Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load