Atenție, șoferi: Traficul pe o stradă importantă din Chișinău, închis

Atenție, șoferi: Traficul pe o stradă importantă din Chișinău, închis

În perioada 26 iunie – 26 iulie va fi suspendat traficul rutier pe strada Dumitru Rîșcanu din capitală, în perimetrul străzii Tudor Vladimirescu și Academician Andrei Saharov.

Restricțiile sînt impuse în legătură cu necesitatea executării de către Termoelectrica a lucrărilor de reabilitare a rețelelor termice, transmite IPN.

Municipalitatea informează că pe durata executării lucrărilor, microbuzele de pe ruta numărul 117 vor circula, tur, de pe strada Dumitru Rîșcanu pe strada Tudor Vladimirescu, strada Kiev, strada Alecu Russo și în continuare pe traseul stabilit. Retur vor fi redirecționate de pe strada Nicolae Dimo pe strada Tudor Vladimirescu, strada Dumitru Rîșcanu și în continuare pe traseul stabilit.

Totodată, microbuzele de pe ruta numărul 184, vor circula, tur, de pe strada Tudor Vladimirescu, pe strada Kiev, strada Alecu Russo, strada Bogdan Voievod și în continuare pe traseul stabilit. Retur vor fi redirecționate de pe strada Nicolae Dimo pe strada Tudor Vladimirescu și în continuare pe traseul stabilit.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load