TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Atenție pentru moldovenii care vor călători la Odessa de sărbători!

Atenție pentru moldovenii care vor călători la Odessa de sărbători!

Atenție pentru locuitorii Moldovei care vor călători la Odessa de sărbători: odesiții înșiși avertizează că oamenii trebuie să-și scoată noaptea de la mașini numerele de înmatriculare, căci chiar și în hotelurile scumpe cu parcări private, nimeni nu este asigurat de probleme, deoarece poliția este de partea atacatorilor.

Publicația „KP în Moldova” a scris despre acest lucru, menționînd că informează cetățenii deja de cîțiva ani la rînd că în orașul-erou, numărul de înmatriculare al autoturismelor moldovenești este scos și se cer bani pentru întoarcerea lor, și acestea nu sînt cazuri unice.

Cunoscutul blogger Andrei Baștannik a scris pe pagina sa de socializare că furtul numerelor de la mașini în Odessa a devenit o rușine pentru întreaga țară și chiar cel mai bun hotel cu camere de supraveghere în parcare te întîmpină cu expresia: „Vai, mai bine ar fi să vă scoateți numerele, căci la noi ele sînt furate, iar apoi se cer bani”. În aceleși timp, poliția nu va ajuta cu nimic în astfel de cazuri. Potrivit localnicilor, acest lucru se explică prin faptul că poliția are partea sa de la aceste infracțiuni.

Avînd în vedere faptul că cetățenilor moldoveni le place să călătorească la Odessa în perioada sărbătorilor de iarnă, publicația ”KP în Moldova” consideră că este de datoria lor să-i avertizeze că furtul numerelor de înmatriculare de la mașinile moldovenești în Odessa trăiește și înflorește, această „afacere” încă n-a murit și ei ar trebui să fie foarte atenți.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Sondaj Toate

load