COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Atenție, în microbuze "operează" hoți de buzunare. O femeie, prinsă în flagrant

O femeie din capitală a fost reținută în flagrant delict de polițiști în timp ce a sustras un portomoneu.

Aceasta s-a dovedit a fi în vîrstă de 33 de ani, anterior judecată pentru comiterea infracțiunilor analogice. Cazul a avut loc ieri, 22 septembrie, în timp ce suspecta se deplasa cu microbuzul de pe linia 166, pe ascuns a sustras din rucsacul unei tinere portmoneul în care se aflau mijloace bănești și actele de identitate.

Ulterior suspecta cu bunul sustras a încercat să părăsească locul comiterii infracțiunii, dar a fost reținută de polițiști. Femeia a fost escortată la inspectorat pentru audieri. În cadrul acțiunilor procesual penale aceasta și-a recunoscut vina iar portmoneul sustras a fost întors proprietarei.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală în conformitate cu prevederile art. 192 CP Pungășie. Pentru fapta sa conform legislației femeia riscă amendă în mărime de pînă la 42 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore, sau închisoare de pînă la 2 ani.

În context, Poliţia Capitalei recomandă cetăţenilor:


-Cînd aşteptaţi mijlocul de transport public la staţie, acordaţi maximă atenţie persoanelor ce au un comportament suspect

-Pregătiţi din timp banii pentru achitarea călătoriei , înainte de a urca în transport.

-Evitaţi să citiţi în timpul călătoriei, deoarece puteţi deveni ţinta hoţului de buzunare.

-Evitaţi să păstraţi banii în buzunarele din spate.

-Nu uitaţi, majoritatea hoţilor de buzunare sînt permanent îmbrăcaţi elegant, şi pot avea o vîrstă diferită.Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load