Criza energetică stiri: 785
Preşedintele stiri: 3233
Puterea stiri: 7326
Obiectiv european stiri: 283

Astăzi, se va desfășura Tîrgul Inițiativelor Civice din Cahul și Ungheni

19 mai. 06:00   Societate
1221

Peste 20 de organizații ai societății civile (OSC) din Cahul și Ungheni vor participa joi, 19 mai, la Tîrgul Inițiativelor Civice, evenimentul reunind în premieră reprezentanți ai OSC-urilor din ambele regiuni-cheie.

Tîrgul Inițiativelor Civice este o oportunitate pentru stabilirea parteneriatelor între OSC-uri și convingerea publicului în sprijinirea organizațiilor societății civile și se va desfășura la Tekwill, Sala Imaginarium, Chișinău, str. Studenților, nr. 9/11.

Evenimentul va începe la ora 11 cu o expoziție foto a inițiativelor civice din regiunile-cheie, Cahul și Ungheni, unde vor fi prezentate principalele activități, proiecte și realizări ale societății civile din ambele regiuni. Tîrgul Inițiativelor Civice face parte din Agenda evenimentelor dedicate Zilei Europei

În cadrul evenimentului vor participa ambasadorul Uniunii Europene în Republica Moldova, Jānis Mažeiks, Reprezentanta rezidentă PNUD în Republica Moldova, Dima Al-Khatib, primarul municipiului Cahul, Nicolae Dandiș, viceprimarul municipiului Ungheni, Dionisie Ternovschi, reprezentanți ai organizațiilor societății civile din regiunile-cheie, Cahul și Ungheni, experți naționali și autorități locale.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав