COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Astăzi în întreaga lume este marcată Ziua Mondială a Sănătății

Astăzi în întreaga lume este marcată Ziua Mondială a Sănătății

Astăzi în întreaga lume este marcată Ziua Mondială a Sănătății, iar cu această ocazie cu un mesaj de felicitare pentru personalul medical din țara noastră a venit Ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu.

”Astăzi în întreaga lume este marcată Ziua Mondială a Sănătății, ziua cînd se vorbește poate mai mult despre importanța sănătății și a lucrătorilor medicali. În acest an, Organizația Mondială a Sănătății a dedicat această zi asistenților medicali și moașelor, cei care, de cele mai multe ori sînt și medici, psihologi, chiar și familie pentru pacienți, alături de ei fiind 24/24. În ochii lor trece viața, de la naștere și pînă la trecerea în neființă. Trecem acum printr-o perioadă complicată, cînd fiecare dintre noi a înțeles valoarea cuvîntului sănătate, valoarea lucrătorilor medicali și valoarea sistemului de sănătate. Astăzi, lucrătorii medicali sînt în prima linie în lupta cu infecția COVID-19, lupta pentru viața și sănătatea oamenilor. Lupta, din care, doar împreună vom ieși invingători”, a scris aceasta pe pagina sa de facebook.

Totdată, ministrul și-a exprimat recunoștința față de lucrătorii medicali și le-a mulțumit pentru abnegație, profesionalism, devotament și grija pentru oameni.

”Aveți tot respectul și aprecierea întregii societăți și acum mai mult ca niciodată ne dorim ca imaginea lucrătorilor medicali din Republica Moldova să fie reabilitată”, a scris Dumbrăveanu.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load