COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 999 493   INFECTAȚI 390 742(+1783)   TRATAȚI 367 199      DECESE 10452(+8)   Mai multe detalii 
Coronavirus stiri: 7823
Criza energetică stiri: 477

Astăzi este marcată Ziua Internațională a Studenților

17 noi. 2021,, 10:00   Societate
1373 1

Astăzi este sărbătorită Ziua Internațională a Studenților. Cu această ocazie, fostul președinte al țării, președintele Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, a transmis sincere felicitări tuturor celor care au fost cîndva studenți și celor care încă învață.

El a scris pe pagina sa de socializare că aceasta este o sărbătoare deosebită care semnifică tinerețea, curajul, altruismul și încrederea în forțele proprii. Indiferent de perioada istorică, studentul reprezintă și a reprezentat mereu viitorul, o voce dinamică și puternică pentru o societate mai bună.

”În această zi frumoasă, transmit sincere felicitări tuturor celor care au fost cândva studenți și celor care încă învață. Or, anume în anii de studenție îți faci cei mai buni prieteni, cunoști ce înseamnă dragostea adevărată, ai timp să visezi, să descoperi, să trăiești viața din plin”, a menționat Igor Dodon.

El a subliniat că timpurile de astăzi sînt pline de provocări. Vă urez să valorificați oportunitățile pe care viața vi le oferă, să fiți ambițioși, cutezători, plini de idei și dorințe.

”Să nu cedați în fața eșecurilor, ci să identificați soluții de depășire a lor care, în rezultat, vă vor asigura succesul în viață. Dragi tineri, Țara noastră are nevoie de Voi și mizăm pe implicarea și aportul Dumneavoastră în crearea unui viitor prosper al Moldovei. Voi sunteți o adevărată forță, iar opiniile Voastre au o mare valoare! Vă doresc sănătate, curaj, baftă și multe realizări frumoase!”, a scris liderul PSRM.


Igor Dodon a menționat că pentru el, această sărbătoare are o dublă conotație, deoarece în această zi s-a născut feciorul său mai mare, Vlad, care în anul curent a devenit student la două universități prestigioase - Universitatea de Stat din Kazan și o universitate din China, unde, din cauza pandemiei, orele se desfășoară online.

”Și pe această cale îi urez fiului meu succes, răbdare și să beneficieze din plin de acești ani frumoși ai studenției!”, a subliniat el

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X