Preşedintele stiri: 3610

ASP anunță licitație de 430 mln lei pentru procurarea blanchetelor de pașaport

24 noi. 2021,, 11:35   Societate
1919 0

Agenția Servicii Publice (ASP) a anunțat o nouă licitație pentru procurarea blanchetelor de pașapoarte. Anunțul a fost făcut de către directorul ASP, Mircea Eșanu, în cadrul unei conferințe de presă.

"Licitația și ceea ce urmează ASP să procure este un contract de 3 ani pentru aproape 3 mln de blanchete. Aproape 1,5 mln sunt blanchete de pașapoarte și încă un milion și 100 de mii blanchete de tip card ID1. La pachet cu această achiziție vom procura echipament de personalizare a noilor tipuri de ID, pe care le vom emite anul viitor. Această licitație vine cu schimbarea de tehnologie. Costul total al achiziției pentru 3 ani se ridică la 430 mln lei sau 22 mln euro", a declarat Eșanu.

Amintim că în septembrie, guvernarea a anulat licitația organizată de către conducerea precedentă a ASP pentru procurarea blanchetelor de pașapoarte. Potrivit tenderului precedent, ASP urma să procure blanchete cu tehnologii de personalizare pentru actele de identitate din sistemul național de pașapoarte, permise de conducere și certificate de înmatriculare, în valoare de 500 de milioane de lei.

1
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Majorarea salariilor miniștrilor pînă la 50 de mii de lei va contribui la îmbunătățirea activității Cabinetului de Miniștri?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий