X 
Transnistria stiri: 1442
Preşedintele stiri: 4061

ASD organizează un studiu. Pe ce trasee vor fi chestionați șoferii

24 mai. 19:15   Societate
2425 0

Administrația de Stat a Drumurilor (ASD) va desfășura un studiu origine-destinație (O-D) în perioada 24-31 mai 2024.

Acesta face parte din proiectul „Elaborarea studiului de prefezabilitate pentru construcția drumului de centură a orașului Chișinău, sectoarele 4, 5, 6”, transmite Noi.md.

Potrivit ASD, în cadrul acestui studiu va fi efectuată anchetarea participanților la trafic și a posesorilor de unități de transport, care vor fi opriți în zonele special amenajate (posturile de anchetă) de către agenții de circulație ai Inspectoratului Național de Securitate Publică (INSP). Aceste acțiuni sînt necesare pentru colectarea datelor esențiale în vederea evaluării și planificării corecte a proiectului.

Locațiile posturilor de anchetă sînt următoarele:

„Obiectivul principal al acestui studiu origine-destinație constă în colectarea informațiilor detaliate privind nevoilor reale ale participanților la trafic, pentru optimizarea proiectului de construcție a drumului de centură al orașului Chișinău, sectoarele 4, 5, și 6, în vederea îmbunătățirii infrastructurii rutiere, creșterii siguranței și fluidizării traficului”, anunță Administrația de Stat a Drumurilor.


Totodată, ASD îndeamnă toți participanții la trafic să respecte indicațiile agenților de circulație și să participe activ la acest studiu, răspunzînd la întrebări.

2
1
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce vor duce modificările la Codului Penal privind extinderea noțiunii de ”trădare de patrie”?