X 
Incendii stiri: 557
Criza energetică stiri: 1664

Armata Națională va desfășura exercițiul multinațional „JCET-2022”

5 oct. 2022,, 21:18   Societate
1418 0

Exerciţiul multinațional „JCET-2022” (Joint Combined Exchange Training), la care vor participa militari din Republica Moldova, România și Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, va avea loc la centrele de instruire ale Armatei Naționale, în perioada 10-21 octombrie curent.

Anuțul a fost făcut de Ministerul Apărării. Exercițiul JCET are ca scop dezvoltarea capabilităţilor pentru executarea misiunilor și creșterea nivelului de interoperabilitate între contingentele participante.

„Joint Combined Exchange Training” a fost planificat anul trecut și se desfăşoară în conformitate cu planul de instruire al Armatei Naţionale pentru anul 2022.

Militarii din Armata Națională participă la „JCET” începând cu anul 2009.

Ministerul Apărării mai precizează că în contextul desfășurării exercițiului „JCET 2022”, tehnica militară urmează să se deplaseze din unități la centrele de instruire ale Armatei Naționale pentru a participa la antrenamente.


"Rugăm cetățenii care observă vehicule militare deplasîndu-se pe drumurile naționale, să nu distribuie imaginile în mediul online, pentru a evita apariția știrilor false", se arată în comunicatul ministerului.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий