Criza energetică stiri: 1772
Cutremure stiri: 387
Eurovision stiri: 424

Ar fi promis unui bărbat că-l scapă de răspundere penală pentru o recompensă financiară

26 iul. 2022,, 12:31   Societate
1780 0

Un bărbat din capitală a fost reținut de ofițerii CNA și procurorii anticorupție, fiind bănuit de trafic de influență. Acesta ar fi pretins și primit 1500 de euro mită pentru a mușamaliza un dosar penal, notează Noi.md

Potrivit materialelor cauzei, bănuitul ar fi promis denunțătorului că-l poate ajuta să scape de răspundere penală pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate alcoolică avansată, susținînd că are influență asupra unor anchetatori de la Inspectoratul de Poliție Ialoveni și procurori. Cetățeanul era interesat ca dosarul să nu fie transmis în instanța de judecată. Pentru serviciile sale, bărbatul ar fi primit de la denunțător 1500 de euro, iar pentru că problema ultimului nu a fost rezolvată, acesta a cerut să-i fie returnați banii, în caz contrar îl va da pe mîna oamenilor legii.

În acest caz a fost pornit un dosar penal pentru trafic de influență, iar urmare măsurilor speciale de investigație și de urmărire penală, bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore şi plasat în izolatorul CNA.

Amintim că, pînă la pronunțarea unei decizii definitive și irevocabile de judecată, orice persoană se prezumă a fi nevinovată. Procuratura anticorupție conduce urmărirea penală.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebuie să fie interzisă în Chișinău depășirea limitei de viteză de 30 km/h?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий