COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Apelul unei moldovence aflate în spital: „Coronavirus mi-a schimbat viața!”

Apelul unei moldovence aflate în spital: „Coronavirus mi-a schimbat viața!”

Tatiana Bujor nu demult a fost testată pozitiv la COVID-19. Acum, se află la tratament în Spitalul Clinic Municipal de Boli Contagioase pentru Copii. Trece printr-o perioadă grea, mai ales că și mama ei s-a îmbolnăvit de Coronavirus, iar tatăl își așteaptă rezultatul.

Printr-un mesaj scris la ora 4 dimineața și plasat pe rețelele de socializare, Tatiana a descris situația prin care trece, îndemnîndu-i pe cei sănătoși să aibă grijă, respectînd sfaturile autorităților, medicilor, pentru a nu ajunge în situația ei sau a mamei sale, care se află în stare gravă.

„Coronavirus mi-a schimbat viața! Dragii mei prieteni, cunoscuți, rude… Sînteți mulți, iar eu vreau să vin cu un mesaj către Dvs! Vreau să fiu înțeleasă corect! E ora 4.20 și eu nu mai dorm, privesc în tavanul spitalului care îmi va fi casă pentru nu știu cît timp? Am stat mult și m-am gîndit ce să scriu și cum să scriu. S-a năpustit acest virus și asupra mea, și a lovit în cel mai drag om al vieții mele – MAMA mea (Îngerul meu), Sîntem ambele confirmate cu covid-19!


Sînt închisă, sînt izolată nu pot să fiu lîngă mama mea, care în 3 zile pur și simplu a secerat-o (starea extrem de gravă) acest Covid-19, iar eu stau în alt spital, unde sînt supusă tratamentului, iar tatăl meu așteaptă rezulataul testului!

Oameni buni, vreau să fac apel pentru toți cei din lista mea de prieteni, spuneți și voi la rindul vostru celor dragi, celor apropiați să stea acasă. Nu mai riscați sănătatea voastră și celor dragi pentru nimic în lumea asta!

O rugaminte, una mică doar și vă îndemn pe fiecare dintre voi, măcar o clipă, să îi transmiteți Mamei un gînd pozitiv, însoțit de energie pozitivă! Medicii se luptă pentru ea fiecare secundă. E lupta contra cronometru și luptă cu inamicul necunoscut întreg sistemul medical global!

Vă implor să fiți vigilenți la maxim, nu mai contează nimic la moment (că ești sarac sau esti bogat). Virusul nu alege… toți Sîntem pe aceeași linie!

Vă doresc sănătate tuturor! #statiacasa”, scrie Tatiana.

Pînă în prezent, în Republica Moldova au fost confirmate 423 de cazuri de infectare cu Coronavirus, printre care 5 decese.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load