”Apele Moldovei” are un nou director

”Apele Moldovei” are un nou director

Cîștigătorul concursului de ocupare a funcției publice vacante de director al Agenţiei „Apele Moldovei”, a fost desemnat Andrei Antonevici, care mai înainte a ocupat funcția de director al oficiului teritorial AIPA din municipiul Bălți.

În după amiaza zilei de ieri, Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Nicolae Ciubuc, a convocat în ședință angajații agenției, pentru a-l prezentat pe noul director și a discuta despre reforma instituției în continuare.

„Este un conducător bun și un manager cu experiență, cu siguranță va depune tot efortul pentru a implementa eficient politicile statului în vederea protecției resurselor acvatice, gestionării eficiente a apelor și asigurării cu apă potabilă și canalizare”, a menționat ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Nicolae Ciubuc, în cadrul discuțiilor cu angajații agenției. De asemenea, ministrul a vorbit despre responsabilitatea, profesionalismul și munca depusă de Andrei Antonevici , în cadrul AIPA pînă în prezent, dorindu-i succese în noua sa funcție.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load