Coronavirus stiri: 8129
Obiectiv european stiri: 325
Criza energetică stiri: 925

Apel către administratorii de bloc privind reglarea temperaturii în blocurile locative

17 feb. 11:45   Societate
1827

În legătură cu prognozele meteorologice ce indică temperaturi ale aerului exterior de pînă la +15 grade, pe timp de zi, începînd cu 17 februarie Termoelectrica S.A. face apel către administratorii de bloc să asigure reglarea temperaturii în blocurile locative, pentru confortul termic al locatarilor și neadmiterea a unui supraconsum de energie termică, transmite Noi.md.

Menționăm faptul că, paralel, Termoelectrica S.A. asigură o respectare strictă a graficului de temperaturi a agentului termic livrat de la sursa de producere, în strictă conformitate cu Regulamentul privind indicatorii de calitate, aprobat de ANRE pentru a asigura confortul locatarilor. În același timp reglarea necesită a fi, paralel, efectuată și la branșamentul blocului.

În cazul în care locatarii vor observa caloriferele supraîncălzite, recomandăm să solicite intervenția gestionarului fondului locativ sau, după caz, suportul angajaților Termoelectrica, pentru ajustarea consumului de energie termică, utilizînd următoarele canale:

Contactele Gestionarilor. Accesați: termoelectrica.md

Centrul de apel – 1300; 022447-447


Termoelectrica S.A. furnizează energie termică, în conformitate cu prevederile legislației în vigoare pînă la branșamentul blocului locativ, reglarea consumului de energie termică în sistemul intern al blocului fiind în gestiunea administratorului de bloc.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав