Criza energetică stiri: 782
Preşedintele stiri: 3233
Puterea stiri: 7218
Obiectiv european stiri: 292

Apar detalii noi în dosarul Morari: Dădea indicații foștilor subalterni

29 ian. 2020,, 13:43   Societate
3661

Apar delatii noi în dosarul fostului şef al Procuraturii Anticorupţie, Viorel Morari. Oamenii legii spun că acesta s-ar fi implicat ilegal în mai multe dosare, inclusiv care se referă la frauda bancară.

Deocamdată nu se dau publicității mai multe detalii din dosar.

"Prin darea de indicaţii foştilor subalterni. Să pornească urmărirea penală cu o dată în urmă. În acest context, prevederile articolului 212 din Codul de Procedură Penală care nu-mi permit la această etapă să fac mai multe declaraţii", a comunicat procurorul anticorupţie, Elena Ceruţa.

Astăzi, Judecătoria Chişinău din sectorul Ciocana ar putea prelungi cu 30 de zile arestul lui Viorel Morari.

Avocatul fostului șef al Procuraturii Anticorupție, Vasile Foltea, a declarat, anterior, că Procuratura Generală face presiuni asupra judecătorilor care vor examina demersul privind prelungirea mandatului de arestare.


Morari se află în arest pentru 20 de zile şi este cercetat penal pentru abuz în serviciu, fals în acte publice şi amestecul în înfăptuirea urmăririi penale. Viorel Morari pledează nevinovat.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав