Coronavirus stiri: 8217
Obiectiv european stiri: 320
Criza energetică stiri: 964

„Apă-Canal Chișinău” are un nou director

13 iun. 19:23   Societate
2005

Societatea pe Acțiuni „Apă-Canal Chișinău” (ACC) are de astăzi, 13 iunie o nouă directoare.

Anunțul a fost făcut chiar de către întreprindere, precizînd că în funcție a fost numită Irina Gutnic, care a și fost deja prezentată colectivului de fostul manager.

„Furnizorul de apă are de astăzi un nou director general. Este vorba despre Irina Gutnic, care a fost prezentată colectivului S.A. ,,Apă-Canal Chişinău” de către Serghei Popovici, ex-director general al întreprinderii, care i-a urat o activitate prodigioasă alături de echipa ACC, pentru a obține rezultate fructuoase”, se arată în anunțul S.A. „Apă-Canal Chișinău”.

Potrivit întreprinderii, în cadrul ședinței operative de astăzi, colectivul S.A. „Apă-Canal Chişinău” a făcut cunoştinţă cu Irina Gutnic, care de profesie este juristă.

În perioada 2003-2006, Gutnic a activat la Ministerul Muncii ca specialist principal în cadrul Direcției raporturi de muncă. Ulterior, a lucrat în cadrul Ministerului Economiei. Din 2014 pînă în 2017 a activat în cadrul Curții de Conturi, iar din iulie 2017 a fost numită în funcția de consilier pentru soluționarea contestațiilor – director general adjunct al Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor (ANSC).


Amintim că, la 3 februarie, Parlamentul a demis-o din funcție de directoarea adjunctă a ANSC, Irina Gutnic, pe motiv că au depistat mai multe ilegalități în activitatea pe care a îndeplinit-o pe parcursul exercitării funcției. Ulterior, la 4 februarie, Gutnic a declarat că va ataca în instanța de judecată hotărîrea Parlamentului și a negat că ar fi admis încălcări în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав